Totta Research

Totta Research

Wij zijn Totta. Een fullservice onderzoeks- en adviesbureau met een eigentijdse werkwijze en visie. We onderscheiden ons als zelfstandig bureau dat gebruik maakt van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën in onderzoek.

Onze enthousiaste professionals werken met innovatieve online feedbackinstrumenten die wij zelf hebben ontwikkeld. Zo zetten wij de online tool MyMirror in om direct feedback van uw klanten te verzamelen. De resultaten zijn voor u direct zichtbaar in een online dashboard. Wij zorgen er zo voor dat de juiste informatie op de juiste plek en op het juiste moment binnen uw organisatie terechtkomt, zodat u hier direct mee aan de slag kunt.

Het door ons ontwikkelde CViews is onze benchmarktool die uw dataverzameling vergemakkelijkt en tegelijkertijd onderlinge informatie- en kennisuitwisseling mogelijk maakt.

Naast opdrachten in de profitsector doen we veel onderzoek voor de overheid. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste bureaus voor benchmarking voor gemeenten. 

Wij zijn ook thuis in traditionele onderzoeksmethoden en hebben dus alles in huis om u te helpen bij kwaliteitsverbeteringen binnen uw organisatie. 

Op onze website vindt u een overzicht van onze oplossingen

Een moment a.u.b.