Aanmelden

Direct aanmelden?

Vul het aanmeldformulier in, onderteken het en stuur het naar ons retour.

Een scan per e-mail
info@benchmarkburgerparticipatie.nl

Per post

De Participatiemonitor
Burgemeester Stramanweg 105-F
1101 AA Amsterdam Z.O.

Participatiemonitor

Er zijn verschillende manieren waarop je gebruik kunt maken van de mogelijkheden die de Participatiemonitor biedt.

De Participatiemonitor
Wanneer u interesse heeft in het evalueren van meerdere trajecten, is het mogelijk om een abonnement te nemen op de Participatiemonitor. Hiermee kunt u jaarlijks onbeperkt (fair use policy) trajecten evalueren en ontvangt u van elk een gedetailleerd trajectrapport. In deze abonnementsvorm krijgt u ook toegang tot het besloten benchmarkingplatform waar alle resultaten uit de Participatiemonitor op totaalniveau worden ontsloten voor vergelijking met andere gemeenten. 

Om meer te halen uit de resultaten van de evaluaties, is een facultatief adviesgesprek per jaar inbegrepen.

Kennismakingsaanbod - éénmalig 1 trajectevaluatie
Wilt u graag eerst meer gevoel krijgen bij wat de inzet van de Participatiemonitor voor uw gemeente kan betekenen? Dan is het mogelijk om éénmalig een trajectevaluatie uit te laten voeren. Indien u er binnen 3 maanden voor kiest om over te stappen op een van de uitgebreidere abonnementsvormen, wordt het kennismakingstarief verrekend. 

Aanmeldformulier

Download hier aanmeldformulier om u aan te melden voor deelname aan de participatiemonitor of het kennismakingsaanbod. Zodra uw aanvraag binnen is, zullen wij contact met u opnemen en een gebruikersaccount voor u aanmaken om op het besloten gedeelte van dit platform te kunnen inloggen. 

Meer informatie

Wilt u bespreken hoe het benchmarkprogramma of de Participatiemonitor in uw gemeente kan worden uitgevoerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, mail naar info@benchmarkburgerparticipatie.nl, of bel Ramesh Vanenburg of een van zijn collega's via 020 - 5141 320.

Een moment a.u.b.